De Energetisch Facelift van Access Consciousness®​

kan je gezicht en lichaam van de effecten van veroudering ontdoen. Verjonging en revitalisering van je cellen vindt plaats van binnen uit. In een eigenlijk niet uit te leggen totaal gevoel van ontspanning, zonder injecties, operaties of chemische producten bereik je een hernieuwde staat van “zijn”.

De Energetische Facelift® behandelt de huid en weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen raken de handen ook de corresponderende acupressuurpunten van alle organen aan. Het is dus ook een versterkende en ontspannende behandeling voor het lichaam.

Innerlijk zul je je bewust worden van persoonlijke veranderingen. Zoals bijvoorbeeld je standpunten over “ouder” worden, je zult meer rust krijgen, nieuwe initiatieven nemen en helderheid van geest hervinden. Na de behandeling zul je je energieker voelen, meer ontspannen zijn en er stralender uitzien! Kom en geniet!

Jouw bijdrage voor deze fantastische energetische sessie van 90 minuten is

€ 70,00

Wil je dit energetisch proces zelf leren? Een speciale dag organiseren?

Volg de Dagworkshop Access Energetische Facelift Leer Access Energetisch Facelift samen met vrienden, familie, collega’s. Houdt elkaar op deze heerlijke manier open-minded, stralend en vitaal! Ik kom ook de class geven op een door jullie uitgekozen locatie. Deze Energetische Facelift sessies geven een waardevolle toevoeging aan je schoonheids- of massage praktijk.

Op deze dag

Na afloop

Deze ongekend relaxte speciale dag wordt geheel verzorgd voor € 175,00 incl. btw per persoon. Wil je dit fenomeen meemaken? Je bent hartelijk welkom!