zonzeezen.nl

Access Consciousness biedt vele body- en verbale processen. Kun jij al een keuze maken? Of laten we jouw energie ons vertellen wat je nodig hebt?

Body Processen

MTVSS is een lichaamsproces om je immuniteit te activeren, te herstellen en op te bouwen. MTVSS is een van de meest dynamische hands on processen in Access. Vaak de eerste keuze voor het doorbreken van bijna elke manier waarop het lichaam niet optimaal werkt. Het kan een ongelooflijk dynamisch effect hebben op het immuunsysteem.

Cellular Memory is een proces om je cellulaire geheugen terug te draaien.
Het wordt gebruikt om de effecten van fysiek trauma en litteken weefsel op en in het lichaam terug te draaien. Een dynamisch proces wat het lichaam toelaat ervoor te kiezen om te helen. Het is ook een ideaal proces als Eerste Hulp bij Ongelukken.

Embodiment Of and As Space Dit fijne lichaamsproces laat je lichaam  zien hoe het meer ruime tussen de moleculen kan zijn in plaats van dichtheid van deze werkelijkheid. Wil je losser in je vel zitten? Verkrampingen los laten? Zowel fysiek als mentaal?

Restoration of Communion with Earth Dit proces zorgt ervoor dat we weer in contact komen met de trilling van Moeder Aarde, luisteren naar haar en naar onszelf. Willen we niet beiden hetzelfde voor elkaar? Luisteren naar haar is luisteren naar onszelf. Zorg dragen voor wat goed is voor alles en iedereen.

BMM ~ Biomimetic Mimicry Wij bootsen anderen na. Kiezen niet vanuit onszelf maar apen de patronen van anderen na. Fysiek, in gedrag, in het willen begrijpen van de ander..Het is een natuurlijk vermogen van het lichaam om te kunnen passen in de rest van de wereld. We kopiëren voortdurend en zijn dus eigenlijk niet onszelf maar de ander. BMM lichaamsproces helpt je om opnieuw te functioneren als jezelf.

Drievoudige sequentie systemen (TSS) is een bijzonder effectief proces van Access Consciousness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de vicieuze cirkel waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

Het is een proces dat vaak gebruikt wordt als een verbaal proces voor emotioneel trauma, maar het kan ook heel goed helpen om fysieke klachten te genezen, vooral als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurd zijn. Gebeurtenissen die maken dat je het hebt over de tijd voor en na de gebeurtenis.

Je kent ze waarschijnlijk wel mensen die de neiging hebben om steeds weer dezelfde gebeurtenis te vertellen….alsof het gisteren gebeurde, terwijl het in werkelijkheid al jaren, soms al tientallen jaren geleden is. Misschien herken je het ook wel in je eigen leven.
Het is alsof je vastzit in een loop die je steeds weer terug brengt bij die ene bepalende gebeurtenis…..terwijl je die nou juist zo graag achter je wilt laten. En dat gaat nou net niet, omdat je die gebeurtenis hebt vastgezet in je lichaam.

Het proces van de drievoudige sequentie systemen is bedoeld om je lichaam hier weer uit te bevrijden, zodat je het ook werkelijk achter je kunt laten….Hoe cool is dat?

Het is een proces dat op veel manieren en voor veel situaties toegepast kan worden:
Fysiek trauma, ongelukken en ingrijpende gebeurtenissen.